TIPY NA NEJEN VÁNOČNÍ DÁRKY 2021

ČTENÍ NA 10 MIN.
Tipy na nejen vánoční dárky 2021

Sepsali jsme vám tipy na dárky, hodí se na Vánoce, ale i na jindy :-) Tipy z předešlých roků platí pořád a tak můžete juknout na tipy na dárky 2020 a tipy na dárky 2019 a nebo na rok 2018

Všehochuť

Bylo by divný kdybych nezmínila Etapu. V eshopu totiž máme spoustu krásných věcí a taky samosebou různé vouchery.

image

Keramika, svíčky a dřevo Ententykydvas­paliky – cokoliv z tohoto e-shopu potěší a zahřeje u srdce.

Fotoalba – je těžké najít krásné fotoalbum. Pokud chcete, aby se vám líbilo i za 20 let. Je to těžký úkol, co? Já konečně našla krásnou klasicku – album Semikolon má lněný povrch, ale uvnitř je to stará dobrá klasika, dokonalý papír i s průhledným dalším papírem, který chrání před slepením fotek.

Šachy nebo žolíkové karty v designovém kabátku – Petr miluje šachy a já krásné věci. No značka Printworks to krásně skloubila dohromady.

U Markét v eshopu Kitchenette najdeš designové věci do domácnosti, skvělou kosmetiku, nejlepší věci na pečení, rozkošné věci pro děti. Jednoduše vše, například:

image

Pletací boxy s návodem od Klubco – Lada krásně plete a pořádala u nás i kurz pletení. Teď v době covidu vytvořila super boxy.

Na vaření

Pro nejlepší kuchyňské pomocníky jděte na eshop www.traminal.cz. Už několik let máme od nich dokonalého robota Ankarsrum a denně vařím na nádobí Eaziglide. Stále u nich platí sleva 10% s kódem PG10FD26. Co je na tomto eshopu také boží? Známe celý tým a víme, že rozumí 100% každičkému produktu a dávájí zákazníkům nejlepší servis. Je to naše srdcovka.

Knihy

Kuchařky

Mám to štěstí, že mám kolem sebe neuvěřitelně šikovné lidi a kamarády. Tihle lidi vydali úžasný kuchařky, který jsou opravdu osobní a najdete tam peckový recepty

Cat&Cook – Kuchařka Rychlá – v Ivčiné kuchařce najdete 95 rychlých receptů a jsou tam vážně bomby. Za mě je to rozhodně jedna z nejlepších kuchařek tohoto roku. 100% tímto dárkem uděláte radost.

My cooking diary – Pro rodiče a děti – Kačí dala dohromady úžasnou kuchařku pro rodiny s malými dětmi. Je tak krásně osobní a při prohlížení se stále musím usmívat. Za tuhle knihu jsem neuvěřitelně ráda, myslím že se hodí do každé rodiny, kde mají malé prcky. Vždyť pro naše děti chceme to nejlepší a jídlo by mělo být na 1. místě.

Máma peče doma – Sladce – Barča pro vás připravila 82 peckových sladkých receptů. Každičký dezert vypadá naprosto k sežrání. Pokud tuhle knížku dáte vaší mamce, tchýni, budou vás milovat :)

Yummy Paleo – Na celý život – Míša sepsala krásnou pestrou bibli o zdravém stravování. Není to o dietě, ale skutečné a vyvážené stravě. Včetně skvělých zdravých receptů, je tam i úžasná edukativní část, která je psaná krásně lidsky. Tuhle knihu by měla mít každá rodina doma. Btw jsem nadšená z kapitoly – dětská strava už od narození

Fuego kuchařka – Fuego – Kuchařka Marka je vskutku přenádherný počin – recepty, papír a ty ilustrace!. Recepty jsou především o mase. Ale je tam kapitola i o míchání drinků a příručka, jak zpracovat maso.

Neplecha naplechu – Kuchařka z cest 2 – Markét s Františkem jsou perfekcionisté a jejich kuchařky jsou naprosto nabušené.V poslední krásné knize najdete 112 dokonale popsaných receptů z celého světa. Neskutečně mě ta kniha baví!

Zážitky

Soukromá prohlídka Prahy – naše kamarádka Kačka pořádá soukromé prohlídky po Praze. Můžete si vybrat z několika okruhů, je to cca 3 hodky za 1800 Kč. My její tour koupili minulý rok celé naší rodině a byl to fakt super zážitek, Kačka to přizpůsobila i dětem a ty jí milovaly. BTW má dokonalé vouchery. Kontaktujte ji přímo na instagramu @we_love_prague

Zážitkové food tour – naši kamarádi Zuzi a Honza Taste of Prague vědí hodně o jídle. Rozumí gastronomii a skvěle o ní mluví. Spoustu nás toho naučili a jejich tour musíme jedině doporučit. Umí totiž z jídla udělat skutečný zážitek a tak to má být. Na webu mají teď vouchery na jejich Prague Food tour a nebo Tour Moravský vinný víkend

Soukromý večer v Book Therapy (Praha, Brno) – celé toto krásné místo si můžete pronajmout a trávit čas mezi knihami. Více info najdete na webu zde.

Kurz výroby vlastních naušnic Muun – naušnice od Karol jsou láska. Jsou krásný a fakt unikátní. Dlouho už ji sleduju na instagramu, což Petr ví, a tak mi koupil k narozkám kurz. Přijde mi to jako super nápad – info najdete u ní na instagramu Nebo kdo nechce tvořit, kupte přímo hotové naušnice

Vázání kytic u Loukykvět – kytice z Loukykvět jsou vyloženě pohádkové. Líbí se mi jejich divokost a specifické vázání. Myslím, že každou ženu, co má ráda květiny, by tento kurz potěšil. Více info zde na webu.

Restaurace u vás doma – Kruh Dining Jídlo je pro nás zážitek. A pokud se ten zážitek může odehrávat s pomocí skvělého kuchaře doma, tak je to vskutku dokonalost.

Pro děti / nastávající maminky

Co kupovat rodinám s malými dětmi? 100% knihy – knih není nikdy dost :) A třeba Beáta vydrží vnímat naše čtení už od 6.týdne. Knihy vybíráme s velkými obrázky ale už i s nějakým příběhem, protože nás nebaví číst “brnky brnky” stále dokola. Moc doporučujeme Flower Dinosaurus , kde vyberou chytře knihy pro prcky za vás. Nabízí i krásné předplatné. Knihy jsou krásné a jsou zaměřené na rozvoj dítěte.

image

Spacák – Zavinovačka – Mám ráda jednoduché krásné věci i pro Beátu. Osobně nedám dopustit na kousky od Mimiconcept. Produkty si šijí zde, mají krásný materiál a jejich design je prostě půvabný. Miluju nejvíc

  • tento spací pytel, skvěle se používá, Beátě se v něm krásně spinká a dá se prát.
  • oboustrannou deku, která je nejvíc příjemná a upřímně jí Beátě závidím
  • praktickou sadu Frida baby – využíváme všechny pomůcky které tam jsou a jsou opravdu chytře navrženy

Stylové hrazdičky / kolotoč – nejkrásnější ručné vyráběné najdete na Kotoloc.cz Beáta má hrazdičku i kolotoč, ale pokud se rozhodujete, doporučuju koupit spíš hrazdičku. Malá třeba vůbec nespí v postýlce, takže hrazdičku využijeme víc. A reagovala na ni už tak od 5.tého týdne

Vlněné botičky a dekorace – kouzelné výrobky mají na janavlna.cz

A pokud chcete krásné a designové hračky a oblečení, rozhodně navštivte eshop nebo prodejnu kouzelnehrackar­stvi.cz Ale bacha jsou tam opravdu přenádherné kousky. Nejraději bych Beátě koupila úplně vše :)

Pro maminky a děti najdete taky kouzelné věci v eshopu a prodejně Wildmoon.
Za mě je naprosto dokonalá tato kosmetika pro maminky a miminka. Miluju.
A pokud chcete pro někoho ponožky, tak jedině tyto. V teniskách vypadají skvěle.

Líbil se ti článek? Pošli ho do světa ...

Okomentuj text

Moc rádi si přečteme, co si myslíš ty. Poděl se s námi a s ostatními o tvůj názor.

Napsat komentář

ZDENA píše: #1

Moc prima nápady a miluji tvoje recepty

před 2 lety

GABI píše: #2

Děkujeme

před 2 lety

Okomentuj text

Tvůj e-mail nebude zobrazen

Foodblog roku

2019

Foodblog roku přeskočil rok 2018 a rovnou vyhlásil vítěze za rok 2019. Nemůžeme být šťastnější, vyhráli jsme v hlavní kategorii - Food blog roku 2019. Jupíí a moc vám všem děkujeme!
vítěz food blogu roku

2017

Umisťujeme se na 2.místě v kategorii Cestování, na 3.místě ve Food Stylingu, na 5.místě ve Fotografii a jsme čtvrtí v absolutním pořadí. Máme z toho obří radost.

2016

Vyhráli jsme v kategorii Food Styling 1. místo za Foodblog roku 2016. Máme z toho obří radost.
vítěz food blogu roku

Kdo jsme?

Já jsem Petr. Jídlo je pro mě chvíle, kdy přestáváme pracovat a užíváme si. Pokaždé se těším jakou novou kombinaci Gábi na talíř vymyslí.

Já jsem Gábina. Nakupování kuchařek je pro mě stejným potěšením jako nákup bot. Prohlížení fotek jídla mě ale uspokojí podstatně více než listování v módních časopisech.

A kdo jsi ty?

Napiš nám tvoje křestní jméno a e-mailovou adresu a my ti pošleme vždy upozornění na nový příspěvek, rady, tipy, recepty a spoustu dalšího.

Mrkni se

Buďme na blízku. Spoj se s námi na sociálních sítích.

Napiš co hledáš & stiskni 'Enter'