PEČEME V CHEZ NOUS

ČTENÍ NA 1 MIN.
Pečeme v Chez nous

Návrat z Londýna do našeho rodného Kladna byl pro mě upřímně naprosté utrpení. Nic tu tehdy nebylo, žádné trhy, útulné kavárny, jednoduše nic. Díky bohu za kamarádku Pavlu. Ta si splnila sen a otevřela si na Kladně vlastní krásnou kavárnu – Chez nous neboli U nás.

Jak se vyslovuje název její kavárny, jsem zjistila až tehdy, když jsem se ptala na heslo wifi. Řiká mi: „heslo je šenu“. Následně já na to: „Cože?“ Ladně ukáže na nápis přes celou zeď, kde je právě Chez nous a já se propadám do země :-).

image

Pavla naprosto dokonale peče, takže na rovinu přiznávám, že zde se někdy neudržím. Takový banánový dort se slaným karamelem je vážně nebe v hubě. A my máme to štěstí, že budeme 11.10. u příle­žiosti Dni soukromého podnikání péct sladký dezert, který budete moci ochutnat právě u Pavli v Chez nous. Po menších dohadech jsme se rozhodli, že to bude pekanový koláč, samosebou bez lepku a slazený pouze kokosovým cukrem.

imageimageimage

Líbil se ti článek? Pošli ho do světa ...

Okomentuj text

Moc rádi si přečteme, co si myslíš ty. Poděl se s námi a s ostatními o tvůj názor.

Napsat komentář

ŠÁRKA píše: #1

Páni pekanovy koláč to zní skvěle! Do kavárny se bohužel nedostanu..ale hned bych si takovou dobrotu upekla. Nebudete zde uvádět recept prosím ;-)

před 8 lety

GÁBINA píše: #2

O recept se musíme rozhodně podělit :-). Bude brzy rozhodně na blogu, ještě jsem ho tento týden ladila..nemůžu se ho ale teď nabažit.

před 8 lety

Okomentuj text

Tvůj e-mail nebude zobrazen

Foodblog roku

2019

Foodblog roku přeskočil rok 2018 a rovnou vyhlásil vítěze za rok 2019. Nemůžeme být šťastnější, vyhráli jsme v hlavní kategorii - Food blog roku 2019. Jupíí a moc vám všem děkujeme!
vítěz food blogu roku

2017

Umisťujeme se na 2.místě v kategorii Cestování, na 3.místě ve Food Stylingu, na 5.místě ve Fotografii a jsme čtvrtí v absolutním pořadí. Máme z toho obří radost.

2016

Vyhráli jsme v kategorii Food Styling 1. místo za Foodblog roku 2016. Máme z toho obří radost.
vítěz food blogu roku

Kdo jsme?

Já jsem Petr. Jídlo je pro mě chvíle, kdy přestáváme pracovat a užíváme si. Pokaždé se těším jakou novou kombinaci Gábi na talíř vymyslí.

Já jsem Gábina. Nakupování kuchařek je pro mě stejným potěšením jako nákup bot. Prohlížení fotek jídla mě ale uspokojí podstatně více než listování v módních časopisech.

A kdo jsi ty?

Napiš nám tvoje křestní jméno a e-mailovou adresu a my ti pošleme vždy upozornění na nový příspěvek, rady, tipy, recepty a spoustu dalšího.

Mrkni se

Buďme na blízku. Spoj se s námi na sociálních sítích.

Napiš co hledáš & stiskni 'Enter'