TIPY NA NEJEN VÁNOČNÍ DÁRKY 2021

ČTENÍ NA 10 MIN.
Tipy na nejen vánoční dárky 2021

Sepsali jsme vám tipy na dárky, hodí se na Vánoce, ale i na jindy :-) Tipy z předešlých roků platí pořád a tak můžete juknout na tipy na dárky 2020 a tipy na dárky 2019 a nebo na rok 2018

forum 2 komentáře ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

KNÍŽKY O CVIČENÍ PSŮ

ČTENÍ NA 10 MIN.
Knížky o cvičení psů

S Chicem jsme byli více jako bráchové. Tolik jsme věci neřešili. Možná to bylo i věkem, bylo mi 20 a Chico s Maggie byli první opravdoví parťáci. Vždycky jsme doma mívali psa, ale v režimu “vesnického” psa, kde se většina problému řešila zavřením do výběhu.

ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

JAK SE TVOŘIL INTERIÉR ETAPY

ČTENÍ NA 10 MIN.
Jak se tvořil interiér Etapy

V úterý jsme potřetí přestavěli skoro kompletní interiér Etapy. Ve středu jsme totiž znovu otevřeli dveře po karanténní pauze. Během ní dostala Etapa svojí druhou podobu. Adaptovali jsme se a pod rouškou jednoho vládního nařízení za druhým se z nás stala online pekárna, farmářský koloniál, výdejna e-shopu a foodtruck v jednom malém okýnku.

ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY 2019

ČTENÍ NA 5 MIN.
Tipy na vánoční dárky 2019

Vážně je to tu? Další rok je za námi a my tu sepisujeme už 3. článek o dárcích. Je pozdě. Hodně. A jsme asi poslední, kteří vám budou dávat tipy na vánoční dárky. Jenže třeba jsou mezi vámi opozdilci, prostě tací jako my a jim se nějaký tip bude hodit. Doufáme, že někomu pomůžeme. O tom tento článek je :-).

ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

VYHRÁLI JSME FOOD BLOG ROKU 2019

ČTENÍ NA 1 MIN.
Vyhráli jsme Food blog roku 2019

Vyhráli jsme hlavní kategorii Food blogu roku za rok 2019. Nemůžeme být víc šťastní, to si nebudeme nalhávat. Nicméně jsme šťastni a pyšní na naši foodblogerskou komunitu. Každý rok se díky food blog roku sejdeme a vládne skvělá atmosfére.

ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

POTŘEBUJEME POMOC S PECÍ NA CHLEBA DO ETAPY

ČTENÍ NA 1 MIN.
Potřebujeme pomoc s pecí na chleba do Etapy

Etapa, naše bistro, už dostává obrysy. Na měsíc se z nás stali instalatéři, elektrikáři, malíři, a designeři, jednoduše ferdové mravenci. Kromě času nás to stojí i spoustu peněz. A tak zkoušíme štěstí na Hithitu. Vybíráme na pec na pečení chleba a vybavení pekařského koutu.

ČTI CELÝ ČLÁNEK keyboard_arrow_right

Foodblog roku

2019

Foodblog roku přeskočil rok 2018 a rovnou vyhlásil vítěze za rok 2019. Nemůžeme být šťastnější, vyhráli jsme v hlavní kategorii - Food blog roku 2019. Jupíí a moc vám všem děkujeme!
vítěz food blogu roku

2017

Umisťujeme se na 2.místě v kategorii Cestování, na 3.místě ve Food Stylingu, na 5.místě ve Fotografii a jsme čtvrtí v absolutním pořadí. Máme z toho obří radost.

2016

Vyhráli jsme v kategorii Food Styling 1. místo za Foodblog roku 2016. Máme z toho obří radost.
vítěz food blogu roku

Kdo jsme?

Já jsem Petr. Jídlo je pro mě chvíle, kdy přestáváme pracovat a užíváme si. Pokaždé se těším jakou novou kombinaci Gábi na talíř vymyslí.

Já jsem Gábina. Nakupování kuchařek je pro mě stejným potěšením jako nákup bot. Prohlížení fotek jídla mě ale uspokojí podstatně více než listování v módních časopisech.

A kdo jsi ty?

Napiš nám tvoje křestní jméno a e-mailovou adresu a my ti pošleme vždy upozornění na nový příspěvek, rady, tipy, recepty a spoustu dalšího.

Mrkni se

Buďme na blízku. Spoj se s námi na sociálních sítích.

Napiš co hledáš & stiskni 'Enter'